Door jarenlange ervaring hebben wij samen kunnen werken met tal van bedrijven binnen en buiten de gezondheidszorg, waaronder:

Productmanagement

Klanten vragen ons bij de lancering van een nieuw product of voor het versterken van hun merk. Dat doen we op projectbasis of met interim-productmanagement. Vaak gaat aan de marktbewerking een grondige analyse vooraf, waarin we op zoek gaan naar de wow-factor. Deze is belangrijk om je product, dienst en/of bedrijf zo te positioneren dat je aan kunt sluiten bij wat er in het hoofd en hart van je klanten zit. Wat wil de klant en komt dat overeen met wat je als bedrijf had bedacht en te bieden hebt?

Adviseur innovatieve strategie & tactics

Graag treed ik op als discussieleider of avondvoorzitter. Regelmatig zit ik een adviesraad in de gezondheidszorg voor. Met mijn ervaring denk ik te weten wat er leeft in de gezondheidszorg en maak ik graag de vertaalslag naar artsen of patiënten. Omdat ik geen belang vertegenwoordig, kan ik optreden als onafhankelijke voorzitter. Andere keren zit ik aan tafel om nieuwe ideeën in te brengen over bijvoorbeeld het bouwen aan zorginnovatie, het innoveren van een congres of het kiezen van de juiste sprekers en onderwerpen.

Projectleider communicatie

Een nieuw idee leidt meestal tot concrete middelen om dit idee te lanceren: folders, websites, video´s, social media, apps, een congres of een evenement. De hoofdlijnen zetten we uit in samenwerking met de klant; voor de daadwerkelijke invulling ben ik projectleider en werk ik samen met diverse bureaus uit mijn netwerk, zoals reclame- of IT-bureaus. Het grote voordeel voor mijn opdrachtgever is: één aanspreekpunt en veel energie in het team.

Presentator-dagvoorzitter

Met veel plezier presenteer ik congressen of andere evenementen. Ik vind het leuk om voor publiek te staan en breng met plezier ideeën over op anderen. Dat doe ik graag met overtuiging en een vleugje humor.

Sponsorwerver/acquisitie

Acquisitie is mij op het lijf geschreven; ik verkoop graag als de zorg daar beter van wordt! Ook als het gaat om geld werven voor een commercieel project of sponsoring voor een goed doel, vind ik het leuk om met enthousiasme een verhaal te brengen en
hierin resultaat te boeken. Wij sponsoren zelf ook een aantal initiatieven. Gewoon omdat het leuk is of omdat het een goed doel dient.